1 timme kvar av detta år ✿

Och snart om ca 1 timme och 10 minuter så är 2013 över och vi välkommnar 2014. Wow vilket år alltså! Ett mycket bra år, samtidigt så har det gått så konstigt snabbt liksom. Men wow alltså vad mycket som han hänt och vad mycket som har förändrats HELT och hållet i mitt liv. 
 
- Jag har varit i London för andra gången
- Jag har varit på Sveriges största festival, Bråvalla, och sätt massa band och artister
- Jag har varit på NärCon och haft det underbart med vänner + PeppCon
- Jag har flyttat ifrån Bollnäs till Uppsala
- Jag har börjat på gymnasiet där jag nu går pre-IB
- Jag har fått mer, snälla vänner
- Jag har sätt VIXX som hade den första K-Pop konserten i Norden någonsin
   
Sen är det en massa mer saker jag skulle kunna tillägga. En sak kan jag säga er, att flytta är inte alls så läskigt som det låter. Det är faktiskt tvärtom. Det är bara fantastiskt att få uppleva mer och nytt! Att gå ut från det trygga,  vanliga. Själv längtar jag tills jag kan flytta till ett annat land och resa runt i världen! Och det man får inte glömma med tankar om flytt är att: Jo visst, när du flyttar, är du ju inte så att all din övriga familj och vänner följer med dig. Men det betyder inte att dem försvinner. Dem raderas inte bort eller något. Dem finns alltid kvar. Det är inte så att man flyttar till en annan planet precis. Till slutsats iallafall: Om du ute där vill flytta någon dag, gör det!
 
Min nyårsafton har jag spenderat på ett väldigt chill sätt må jag säga! Från 14:00 till ca 17:00 idag så kollade jag och Lelle på ''MBC Gayo Daejejeon 2013'' som är en stor, årlig och ett koreanskt end-of-the-year musikprogram där man firar det föregående året och det kommande året med en massa performances. TEHERHEHREHEH IT WAS AMAZING OMG♡ Och efter det så har tiden bara gått och nu ska jag snart sätta på en film eller något. Klockan 00:00 kommer antagligen grannarna att tända fyrverkerier, så då blir det att gå ut och titta på det. Förresten så lyser stjärnorna ovanligt klart idag. Mycket, mycket vackert
 

RSS 2.0